Èrik González, un altre taradellenc que renova també amb el Segona Catalana

Èrik González és un cas semblant a Joan Coma. El jove davanter taradellenc ja va formar part del primer equip de Tercera Catalana durant la temporada passada. Procedent del Quarta Catalana ja va disputar tota la temporada com a integrant de ple dret del Tercera, assolint l'ascens.

 

Aquesta propera temporada també formarà part del primer equip amb l'objectiu d'ajudar-lo en la part ofensiva. La temporada passada va aconseguir marcar 5 gols en 15 partits. De moment, juntament amb Oriol Vila i Roger Pradell, seran els encarregats de portar més perill a l'àrea rival.

 

Dèiem que era un cas semblant al de Joan Coma, ja que amb l'Èrik també es compleix la filosofia del club d'anar incorporant joves jugadors des de categories inferiors. De fet, aquest és l'objectiu pel qual es va crear un Quarta Catalana, amb la voluntat que fos un pas de transició per a alguns joves jugadors taradellencs que arriben dels equips base.

 

L'àrea esportiva segueix treballant per acabar de confeccionar la plantilla, que iniciarà els entrenaments a finals del mes d'agost. Aquesta setmana s'estan anunciant les últimes renovacions pendents.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook