La UD Taradell tindrà dos equips a Quarta Catalana amb la voluntat de potenciar la formació de futurs jugadors pel primer equip


La UD Taradell tindrà dos equips amateurs a Quarta Catalana, al marge del primer equip a Segona Catalana. El club ha decidit inscriure un altre equip a la Quarta Catalana per donar continuïtat als jugadors juvenils que pugen al futbol amateur i per definir una línia estratègica que treballi per potenciar l'ascens de jugadors base cap al primer equip.

 

L'àrea esportiva de la UD Taradell té molt clar que cal potenciar una filosofia de club que cuidi els jugadors que procedeixen del futbol base i que a curt i mitjà termini poden ser la base del primer equip o ajudar-lo en el seu creixement. Així, els dos equips de Quarta Catalana tindran característiques diferents. D'una banda, hi haurà l'equip que la temporada anterior va lluitar per l'ascens, amb jugadors de l'entitat que ja fa anys que l'integren o han acabat la seva etapa amb el primer equip. De l'altra, el nou Quarta Catalana estarà constituït per jugadors sub-23, majoritàriament jugadors que han acabat la seva etapa juvenil i d'altres que ho han fet en els últims anys.

 

El Quarta Catalana que ja existia seguirà estant entrenat per Jordi Pladevall Puigdesens i Pere Rifà i buscarà lluitar per les zones capdavanteres. L'equip s'ha reforçat amb l'arribada de nous jugadors, majoritàriament procedents del Riudeperes. Els jugadors seran: Jhon Rincón, Guillem Serrabassa, Joel Collell, Pau Anfruns, Albert Muntal, Enric Aguilar, Khali, Oriol Oller, Quim Molas, Xevi Carrillo, Joan Canó, Xavier Caro, Sergi Mas, Jordi Ferrer, Gerard Vilarrasa, Joan Molinas, Arnau Roca, Martí Oller, Ivan Quiles, Nil Serra, Jordi Gasia, Sergi Farrés, Josep Corretja i Aleix Aragonès.

 

El Quarta Catalana sub-23 estarà entrenat pel taradellenc Sergi Mas i Fabricio Díaz. La voluntat és seguir amb l'evolució i preparació de joves jugadors del club amb la voluntat que amb dos-tres anys puguin fer el salt i entrin en dinàmica del primer equip. Comptarà amb els jugadors següents: Eloi Pujol, Robert Tena, Marc Sureda, Pau Rifà, Martí Prat, Martí Costa, Pau Fabré, Arnau González, Manuel Calderón, Guillem Mas, Gerard Piqué, Guillem Ventura, Martí Trilla, Adrià Castells, Arnau Pou, Jordi Coma, Nadir Achalhi, Genís Costa, Arnau Vallmitjana, Oriol Freixas, Edu Oriol, Marc Solagran i Joan Parera.

 

Qualsevol dels jugadors dels dos equips del Quarta Catalana estaran a disposició del primer equip si la seva dinàmica, evolució i rendiment són interessants pel Segona Catalana.

 

El Quarta Catalana que ja existia la temporada anterior té previst començar la pretemporada el proper 27 d'agost i disputarà els següents amistosos abans del debut a la lliga el 26 de setembre: UD Taradell - Voltregà (5 setembre 18h), UD Taradell - Sant Pere de Torelló (12 setembre 18h), UD Taradell - La Gleva (19 setembre 18h). La idea és que els partits oficials els seguirà jugant el diumenge a la tarda.

 

Pel que fa al nou Quarta Catalana, té previst iniciar la pretemporada també el 27 d’agost. Com a partits amistosos ja té previst els següents: UD Taradell - Viladrau (5 de setembre 16h) i UD Taradell - Tona (12 de setembre 16h). Els partits oficials els podria arribar a jugar els dissabtes a la tarda o els diumenge a la tarda. És una decisió que encara s’ha de concretar.

 

Properament, presentarem els equips base que tindrà l'entitat. A nivell amateur, només cal lamentar la dissolució de l'equip femení, majoritàriament conformat per jugadores de fora del poble i que han decidit marxar a la Fundació Vic. Tot i això, el club segueix potenciant el futbol femení amb un equip cadet i amb la intenció de tornar a tenir un equip sènior en les properes temporades. 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook