La UD Taradell potencia el futbol base i tindrà 11 equips la temporada 2021-2022

La UD Taradell comptarà amb 2 equips base més aquesta propera temporada 2021-2022. La coordinació esportiva, encapçalada per Raul Obiols que des del juny s’ha fet càrrec d’aquesta àrea, ha treballat intensament per estructurar els nous equips.

 

Respecte a la temporada anterior, el futbol base taradellenc creix amb la incorporació de dos nous equips: un benjamí i un aleví. L’objectiu del club és potenciar el futbol base de forma progressiva amb la incorporació de nous recursos i sistemes pedagògics i, al mateix temps, incrementar el nombre d’equips, per exemple amb la categoria Prebenjamí.

 

Així, la UD Taradell comptarà aquesta temporada amb un total de 14 equips, 3 d’amateurs i 11 de futbol base. La intenció és que el dimarts 7 de setembre comencin els entrenaments de preparació de tots els equips del futbol base.

 

El club comptarà amb un equip juvenil, un cadet, un femení cadet, dos infantils, tres alevins (un dels quals competirà en la lliga del Consell Esportiu d’Osona), dos benjamins i l’Escoleta.

 

La coordinació esportiva farà un seguiment, juntament amb els entrenadors, dels equips i dels jugadors i jugadores. La idea és aplicar una mateixa metodologia de treball global, però personalitzar la formació futbolística en funció de les edats, nivells tècnics i equips. Al mateix temps, es farà un seguiment periòdic per fer un salt qualitatiu i poder adaptar-se a qualsevol circumstància o necessitat al llarg de la temporada.

 

La intenció és treballar amb objectius molt clars i centrats en la formació individual i global, i no fixar-se tant en la categoria o ascensos. I és que el club té clar que en properes temporades el futbol base ha de seguir sent un dels pilars, incorporant nous equips i recuperant jugadors i jugadores de Taradell que estan competint en equips de fora.

 

Properament, a la web estaran disponibles els dies i horaris d’entrenament de cada equip.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook