Els equips amateurs de la UD Taradell inicien la pretemporada

Comencen els entrenaments els tres equips amateurs de la UD Taradell. El Segona Catalana i els dos equips de Quarta Catalana ja estan en marxa per preparar la competició 2021-2022. De fet, aquest cap de setmana el camp de la Roureda ja acollirà els primers partits amistosos dels tres equips.

 

El Segona Catalana jugarà dissabte 4 de setembre a les 5 de la tarda contra La Garriga. L'equip de Gerard Pallarès prepara el seu debut a la nova categoria amb la plantilla encara oberta i dues incorporacions, Roger Pradell i Jonathan Garcia.

 

El Quarta B, entrenat per Sergi Mas i Fabricio Díaz, ja ha començat les sessions d'entrenament i el seu debut. L'equip, format per gran majoria de jugadors sub-23 i que han arribat del juvenil, disputarà el seu primer amistós aquest diumenge 5 de setembre contra el Voltregà a les 6 de la tarda.

 

Mentrestant, el Quarta C, entrenat per Jordi Pladevall i Pere Rifà, també ha iniciat els entrenaments amb l'objectiu de competir per buscar un possible ascens. El primer amistós serà aquest diumenge 5 de setembre contra el Viladrau a les 4 de la tarda.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook