Gerard Pallarès i Joan Morcillo formaran tàndem al cos tècnic del Segona Catalana

Aquesta setmana s’ha definit el nou cos tècnic del Segona Catalana encapçalat per Gerard Pallarès. L'entrenador que va aconseguir l'ascens a Segona Catalana, seguirà dirigint l'equip la temporada 2021-2022, ho farà per cinquena temporada consecutiva, tot i que amb canvis al cos tècnic.

 

La principal novetat és que comptarà amb Joan Morcillo, que realitzarà tasques de suport com a segon entrenador. Morcillo s’asseurà per primera vegada a una banqueta per ajudar a Gerard Pallarès en la direcció tècnica i esportiva del primer equip amb la voluntat d'intentar aportar els seus coneixements i altres punts de vista tant en els partits com en els entrenaments. A més, el taradellenc és un clar coneixedor dels valors i la filosofia del club, ja que va disputar tota la seva carrera futbolística únicament a la UD Taradell, passant per totes els equips base del club fins arribar al primer equip, on va jugar-hi durant 17 temporades des de 1996 fins al 2013 i essent durant molts anys el capità.

 

Un home molt estimat al vestidor, Jordi Peipoch, continuarà sumant a l'equip tècnic com en les últimes temporades. Peipoch continuarà realitzant tasques de suport als entrenadors i també serà el delegat de l'equip.

 

On també hi ha hagut un canvi és en la parcel·la de fisioterapeuta de l'equip, qui l'ocuparà el taradellenc, Mark Vives.

 

Plantilla continuista amb la permenència com a objectiu principal

L'objectiu principal de la temporada és consolidar-se a la nova categoria i aconseguir la permenència. No serà fàcil, ja que la Segona Catalana sempre ha estat molt competitiva. Per aconseguir-ho, el cos tècnic comptarà pràcticament amb la majoria de jugadors que formaven la plantilla de la temporada passada i amb quatre incorporacions: el davanter Roger Pradell, procedent del Borgonyà; el porter Jona Garcia, procedent del Santa Eugènia, i Joan Coma i Guillem Freixas, que pugen del Quarta Catalana. De moment, els tècnics optaran per reforçar l'equip amb jugadors dels equips de Quarta Catalana, però no es descarta que hi pugui haver alguna incorporació més.

 

A l'apartat de baixes hi ha hagut la dels germans Nadir i Yasser Karrouch (Gleva), el defensa Marc Molet (Roda), els porters Nil Murfulleda (retirat) i Abel Alaminos (Balenyà) i el migcampista, Xevi Caro que jugarà al Quarta Catalana C i també els membres del cos tècnic Sergi Pallarès i Júlia Cardellach. El club els desitja sort en els seus projectes esportius.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook