Els dos equips de Quarta Catalana inicien la lliga 2021-22

Debut en lliga dels dos equips de Quarta Catalana que té aquesta temporada la UD Taradell. Els dos equips han iniciat la lliga aquest cap de setmana, però ho han fet amb derrota en els seus respectius partits.

 

El Quarta B, que competeix al grup 3 de Quara Catalana, va iniciar la lliga a camp contrari. Ho va fer dissabte davant d'un dels equips forts, el Cantonigròs. Els taradellencs van perdre per 4 a 1 en un partit on sempre van anar a remolc en el marcador. El gol taradellenc el va fer Oriol Freixas.

 

Mentrestant, el Quarta C està integrat en el grup 4. Aquest diumenge debutava a la Roureda davant d'un dels equips que estarà a la part alta de la classificació, el Sant Miquel de Balenyà. Els taradellencs han perdut per 2 a 3, en un partit on van desaprofitar un avantatge de 2 a 0, gràcies a dos gols de Joan Canó. Dos gols visitants just quan s'arribava al descans van ser claus i al segon temps en una de les poques arribades visitants va arribar el 2 a 3. Tot i pressionar i intentar empatar, el partit va acabar amb derrota taradellenca.

 

Esperem que tinguin una bona temporada i es vegi bon futbol a la Roureda, amb molt d'ambient els diumenges a la tarda.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook