Els equips de futbol formatiu de la UD Taradell han començat les competicions aquest cap de setmana

 

Després de mesos de preparació per part dels membres de la junta directiva i el nou coordinador, Raul Obiols, per confeccionar i estructurar els diferents equips base de la UD Taradell, aquest cap de setmana han començat les competicions oficials. Aquesta temporada, l'àrea de formació del club està formada per uns 150 jugadors, una cinquantena més que la temporada passada i un total de 12 equips, quatre equips més respecte als 8 que hi havia.

 

Aquest creixement dona fruit al treball realitzat pel nou coordinador i els membres de la nova àrea de captació del club que, durant els últims mesos de temporada i durant l'estiu, han treballat basant-se en dos eixos d'actuació: el seguiment de jugadors de Taradell que juguen a diferents clubs de la comarca per propiciar el seu retorn i l'èxit de les jornades de portes obertes que es van fer durant el maig i juny i també al mes de setembre. També cal sumar en el projecte a jugadors provinents d'altres clubs.

Des de fa un mes els equips ja entraven amb els seus entrenadors, que compten amb la supervisió i ajut del coordinador base de la UD Taradell que estableix quins protocols seguir, quins aspectes específics treballar i com fer el seguiment de cada un dels jugadors i jugadores.

 

Juvenils i Cadets continuen amb els mateixos formadors
 

Qui ha patit menys canvis de formadors respecte a la temporada passada són els dos equips de les últimes etapes del futbol formatiu.

 

El Juvenil segueix comptant amb Oriol Tusell (CAFE i titol d'entrenador UEFA C) com a formador. Ho fa amb l'ajuda de Guillem Ventura (UEFA B - 1r nivell). L'objectiu del juvenil és ser un dels equips capdavanters del grup 21 de Segona Divisió, incorporar mecanismes tàctics nous i seguir amb la formació per generar futurs jugadors pels equips amateurs del club.
 

El Cadet també continuen els mateixos entrenadors. En aquest cas són els jugadors del primer equip Oriol Vila i Jonathan Garcia els encarregats de dirigir l'equip. En valor, s'ha posat el bon treball durant la temporada passada. El Cadet compta amb 18 jugadors que disputen la lliga de Segona divisió Grup 24, format per equips de la comarca i el Callús, del Bages. L'objectiu també és ser un dels equips capdavanters de la lliga.

 

El Femení Cadet continua 
 

Una aposta és el del Cadet Femení. El club treballarà per seguir creixent en Futbol Femení i en aquest cas destaca la continuïtat de la majoria de jugadores de l'equip amb alguna incorporació. L'equip està entrenat per Pol Pérez, que ja havia format part del cos tècnic del club fa unes temporades, i per Elena Huguet com a assistent. L'equip disputa la lliga de la Femení Cadet Grup 4.

 

Dos infantils que presenten novetats en el cos tècnic


Per primera vegada a la història, el club té dues entrenadores en un equip masculí de futbol 11. Marta Ramonet (UEFA C) i Laura Masramon (UEFA C) són les encarregades de dirigir l'Infantil A, que està format per 13 jugadors. Les noves entrenadores afronte la temporada amb il·lusió. Ramonet, ja havia dirigit equips de Futbol 7 al club, mentre que Laura Masramon, ho feia al Centelles. L'equip competeix al grup 30 d'Infantil Segona divisió format per equips de la comarca.
 

L'Infantil B també té tàndem d'entrenadors nou. Adrià Castells (UEFA C) ha retornat al club aquest cop per  ser primer entrenador. Ho fa amb l'ajuda del jugador del primer equip, Èrik González. L'Infantil B està format per 15 jugadors i juga al grup 29 d'Infantil Segona divisió amb clubs de la comarca d'Osona, Ripollès i Garrotxa.


Vuit equips de Futbol 7, cinc més que l'anterior temporada

El club té cinc equips més a futbol 7 respecte a la temporada passada. Enguany compta amb vuit equips de competició: tres alevins, dos benjamins, un prebenjamí i un equip Escola. L'Aleví A i B juguen en les competicions de la Federació Catalana de Futbol i l'Aleví C, els dos Benjamins, el Prebenjamí i l'Escola de futbol, disputen les lliguetes que organitza el Consell Esportiu d'Osona.


Una de les novetats d'enguany, és que la majoria d'entrenadors d'aquests equips també formen equips de l'etapa formativa de futbol 11.

L'Aleví A
el dirigeix Pere Rifà (UEFA C) acompanyat de Marc Rifà. Els entrenadors continuen a l'equip després de la bona temporada realitzada la campanya passada. L'equip el formen 9 jugadors i juga competició federativa a la categoria Aleví Tercera divisió Grup 17.


L'Aleví B
, compta amb els formadors Guillem Ventura (UEFA B) i Oriol Vila com a entrenadors i el formen 9 jugadors. L'equip també juga a categoria Federativa, en aquest cas al grup 16.


L'Aleví C
està dirigit per Gil Solé (estudiant d'un CFGM d'activitats esportives) i Jonathan Garcia i està format per 8 jugadors.


El Benjamí A està dirigit per Àngel Solé, amb experiència en el món educatiu i esportiu, i Elena Huguet i està format per 10 jugadors.


El Benjamí B està dirigit per Marta Ramonet (UEFA C) i assistida per la jugadora del Femení Cadet, Elsa Carmona i està format per 10 jugadors i jugadores.


El Prebenjamí compta amb els formadors Marc Rifà i Jana Vilamala i està format per 12 jugadors.


L'Escola compta amb Jordi Peipoch i Oriol Sañé com a monitors i de moment, està format per 10 jugadors i jugadores.


Molta sort a tots ells i, sobretot, que tant jugadors i jugadores com entrenadors ens ho passem molt i molt bé durant aquesta temporada.


En les properes setmanes, s'actualitzaran els apartats de cada equip amb les fotografies de les plantilles actuals de la temporada i amb la foto i noms de cada jugador. A cada apartat, podreu consultar els resultats i les classificacions de l'equip.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook