La UD Taradell posa en marxa una escola de tecnificació i sessions d'entrenament específiques de porters

 

Aquest dilluns a la tarda es va posar en marxa l'escola de tecnificació del club i també els entrenaments específics per als porters dels equips del futbol formatiu.

 

L'escola de tecnificació és un servei complementari que ofereix el club i que té com a missió ensenyar a joves futbolistes entre 7 i 14 anys, els coneixements i habilitats corresponents a les etapes formatives amb una metodologida pròpia, amb grups reduïts i amb un formador a cada grup. Aquesta metodologia més específica servirà per garantir la millora i l'aprenentatge de fonaments bàsics individuals per aconseguir que el futbolista pugui evolucionar amb entrenaments específics i més especialitzats. Aquest servei és exclusivament per jugadors i jugadores del club en etapes compreses entre benjamí i cadet i actualment la formen una trentena de nens i nenes.

 

El coordinador Raul Obiols i l'entrenador del futbol base, Adrià Castells, són els encarregats de dirigir els entrenaments cada dilluns a la tarda. Entre les 17:30h i 18:30h ho fan amb jugadors d'etapa benjamí i aleví, i entre 18:30h i 19:30h ho fan amb els jugadors infantils i cadets. El cost de l'escola és de 50 euros cada trimestre i consta de vuit sessions. Si algun jugador té la necessitat d'apuntar-se o demanar informació, ho pot fer a través del coordinador.

 

El que també ha començat aquest dilluns, és l'entrenament específic per a porters. Aquesta temporada s'ha fet càrrec de la formació de porters l'exporter taradellenc, Gerard Bobé, que ja havia estat formant els porters entre 2007 i 2010 quan era porter del primer equip.

 

Els porters es divideixen en dos grups (futbol 7 i futbol 11) i fan entrenaments d'una hora de durada que els servirà per guanyar habilitats de porter.

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook