Aquest dissabte la UD Taradell fa la presentació dels equips per la temporada 2021-2022

Aquest dissabte la Unió Deportiva Taradell presentarà els seus equips davant els aficionats, socis i famílies del club. Una diada que ja és una tradició, tot i que la temporada passada es va haver de suspendre amb motiu de la pandèmia. El club considera que és un dels actes més importants, ja que és una de les poques vegades que s'agrupa a tothom qui forma part de la família blanc-i-blava.

 

La presentació d'equips començarà a 1/4 de 7 de la tarda, just després del partit del primer equip entre el Taradell i el Molinos i després que cada jugador es faci la fotografia oficial. En total, el club presentarà 16 equips, sis més que la temporada passada, que compten amb uns 230 jugadors i jugadores, una setantena de jugadors i jugadores més que la temporada 2020-2021. Totes les plantilles desfilaran per davant la grada i saludaran els assistents. 

 

La jornada s'acabarà amb una botifarrada de germanor amb els pares i mares, tècnics i jugadors i jugadores del club. Els horaris previstos són els següents:

 

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook