La família de la UD Taradell està de dol per la mort d'Emili Pladevall

Aquest dimarts a la tarda, als 69 anys, ens va deixar l'Emili Pladevall i Santaugini, molt conegut i estimat per la família blanc i blava. Seguidor del futbol a la comarca i del Taradell, sempre ha estat vinculat com a col·laborador i seguidor dels equips del club, sobretot els que jugaven i entrenaven el seu fill, gendre i nets. Entre els anys 2015 i 2017, va exercir de conserge i encarregat de material del club on va haver-ho de deixar per enfrontar-se a una llarga malaltia.

 

Emili és el pare del jugador del primer equip i entrenador del Quarta Catalana, Jordi Pladevall i Puigdesens; avi de Pau Rifà, jugador del Quarta Catalana i de Marc Rifà, jugador del Cadet i entrenador de l'Aleví A i el Prebenjamí del club; sogre de Pere Rifa, entrenador del 4a Catalana C i l'Aleví A i, pare de Núria Pladevall, exmembre de junta del club en l'etapa 2001-2007 i col·laboradora del club.

A tots ells i a la seva família, la UD Taradell els hi expressa el seu condol i es posa a disposició per qualsevol necessitat.

La capella ardent quedarà instal·lada al Tanatori de Taradell aquest dimecres de 5 de la tarda a 9 del vespre i demà dijous, de 9 del matí a 5 de la tarda. La missa funeral es celebrarà demà dijous 14 d'octubre a les 6 de la tarda a l'Església Parroquial de Sant Genís de Taradell.

Descansa en pau, 'Milio'.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook