L'Infantil A es proclama campió de lliga 2021-2022

 

Aquest dissabte, l'Infantil A de la UD Taradell va aconseguir el campionat de lliga i l'ascens a Primera Divisió després de guanyar l'últim partit de lliga davant el Torelló per 3 gols a 1.

 

L'equip, entrenat per Laura Masramon i Marta Ramonet, ha tancat la lliga regular amb uns números immillorables. L'equip ha aconseguit un total de 62 punts dels 66 possibles, amb 20 victòries, cap derrota i dos empats, aquests aconseguits amb la Fundació UE Vic, qui ha estat el seu màxim perseguidor en aquesta competició i ha quedat segon amb 60 punts.

 

Pel què fa el registre de gols, l'equip ha aconseguit anotar 134 gols i només n'ha encaixat 13.

 

L'equip ho va celebrar amb l'afició, el club i les famílies després del partit d'aquest dissabte a la Roureda. Van fer una passejada amb rua de celebració en camió i van anar a la font del monument a l'Atlantida. A la tarda, el primer equip de la UD Taradell els va fer el passadis d'honor abans del partit que l'enfrontava al Cardedeu. Hi van ser presents també jugadors de l'Infantil B, conjunt que ha esdevingut un pilar fonamental per haver pogut assolir l'objectiu final i també alguns jugadors alevins que han participat amb l'equip infantil.

 

Felicitats campions!

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook