El Quarta Catalana C es proclama campió de lliga i aconsegueix l'ascens a Tercera Catalana

El Quarta Catalana C s'ha proclamat campió de lliga i conseqüentment aconsegueix l'ascens a Tercera Catalana, una fita històrica pel club, on l'any que ve esperem que tindrà tres equips a tres categories diferents del futbol amateur català.

 

L'equip de Jordi Pladevall i Pere Rifà ha aconseguit el campionat al camp del Balenyà Atlètic aquest dimarts a la nit, després de guanyar per 0 a 2 en el partit suspès a la mitja part fa dues setmanes a causa de la lesió de l'àrbitre durant l'enfrontament. I ho ha fet a falta de dues jornades per finalitzar el campionat, ja que el Taradell porta vuit punts d'avantatge respecte al Sant Miquel de Balenyà, el màxim perseguidor durant la temporada.

 

A falta d'aquestes dues jornades, el Taradell ha conseguit 65 punts dels 72 possibles amb 21 victòries, dos empats i una sola derrota en el primer partit de temporada precisament contra el Sant Miquel de Balenyà. El registre de gols també és molt a favor del conjunt taradellenc, 98 gols a favor i 27 en contra. Joan Canó amb 33 gols, Marçal Sala amb 18 gols, Youssouf Bathily amb 12 i Joel Collell amb 12 gols, han sumat el 80% del registre de gols de l'equip.

 

El Taradell, la temporada 2022-2023 tindrà un equip a Quarta Catalana, un altre a Tercera Catalana i el principal objectiu que queda ara en futbol amateur és la permenència del primer equip a la Segona Catalana. Un fet històric pel club i poc vist a la comarca d'Osona, on actualment només en podia presumir el Tona (Primera Catalana, Tercera Catalana i Quarta Catalana).

 

L'ascens s'afegeix a l'èxit de l'Infantil aconseguit fa tres setmanes en futbol formatiu. i on encara s'hi podria afegir algun èxit més d'aquí a finals de temporades. Actualment, el Cadet tindria opcions de pujar com a un dels millors segons de la categoria i l'Aleví A encara té opcions a aconseguir el títol de lliga que li donaria l'ascens directe.

 

El club està preparant la celebració d'aquesta fita que es portarà a terme dissabte o diumenge a la tarda. Està previst que aquest dimecres al vespre, el club ho comuniqui oficialment.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook