Gerard Pallarès deixarà la banqueta de la UD Taradell a final de temporada

L’entrenador del Segona Catalana de la UD Taradell, Gerard Pallarès, posarà el punt i final a la seva trajectòria a la banqueta blanc-i-blava al final d’aquesta temporada. Pallarès va comunicar oficialment la seva decisió aquest dijous a la plantilla, acompanyat de la junta directiva, que ja coneixia la seva postura des de feia uns dies.

 

Amb l’adéu de Gerard Pallarès es posa el punt i final a una etapa de cinc anys en què el primer equip de la UD Taradell ha assolit l’ascens a Segona Catalana i té a tocar la permanència. Pallarès va agafar l’equip el 2017, quan militava a Tercera Catalana i havia acabat la lliga en 13a posició.

 

Durant aquests anys ha fet tàndem sempre amb Jordi Peipoch i ha comptat amb diversos col·laboradors i s’ha consolidat el primer equip aconseguint bons resultats i potenciant la plantilla sempre tenint clar que la filosofia és comptar amb una bona base de jugadors taradellencs. A més, el club ha crescut amb dos filials més per consolidar el projecte esportiu, dos Quartes Catalanes, un dels quals acaba d’assolir l’ascens, i que serveixen per consolidar futurs jugadors pel primer equip.

 

El balanç de Gerard Pallarès a la banqueta taradellenca ha estat molt bo. En la primera temporada, la 2017-2018, l’equip va acabar en sisena posició amb 56 punts. Aquesta mateixa posició es va repetir a la temporada 2018-2019 on també va aconseguir els mateixos 56 punts. En la tercera temporada de Pallarès, la 2019-2020 i marcada per l’esclat de la Covid-19 que va fer aturar la competició a inicis de març del 2020, el Taradell va acabar en cinquena posició. Va fer 46 punts en 23 jornades i en faltaven 11 per disputar.

 

La quarta temporada, la 2020-2021, va ser la de l’ascens a Segona Catalana. En un format de lliga condicionat encara per la Covid-19, la UD Taradell va assolir el títol de lliga guanyant a casa al Pradenc per 3 a 2 i recuperant una categoria que havia perdut sis anys abans. L’equip va assolir 38 punts en les 17 jornades del nou format de lliga.

 

Gerard Pallarès deixa la banqueta taradellenca i la junta directiva de la UD Taradell li agraeix la seva dedicació, esforç i estima pel club, més enllà dels èxtis esportius assolits.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook