Els equips de Quarta Catalana finalitzen les competicions oficials i jugaran la Copa Osona 2022

 

Aquest cap de setmana, els dos equips de Quarta Catalana han finalitzat les seves respectives competicions oficials de lliga.

 

El Taradell B ho ha fet amb un empat a un gol davant el Calldetenes a domicili. El conjunt dirigit per Sergi Mas ha acabat la lliga en 11a posició i 26 punts (6 victòries, 8 empats i 12 derrotes). L'objectiu d'aquest equip durant la temporada ha estat la formació de jugadors en l'etapa de futbol amateur, ja que molts jugadors que formaven aquest equip fa una o dues temporades que havien acabat l'etapa de futbol formatiu.

 

El Taradell C també va acabar la lliga amb un empat a 2 gols. Ho va fer com a local davant el Riudeperes, en un partit que es va haver de jugar a Seva per indisponiblitat de camp per la disputa del Torneig TAR. L’equip jugava un partit de tràmit, després d’aconseguir el campionat de lliga fa dues setmanes. Joan Canó, amb 35 gols ha estat el màxim golejador de la categoria.

 

A partir d’aquest cap de setmana els dos equips jugaran la Copa Osona, on hi participen 15 equips dels grups 3 i 4 de Quarta Catalana.

 

El Taradell B ha quedat integrat en el grup 1 amb el Sant Hilari Font Vella, el Viladrau i el Vinyoles, i el Taradell C, amb l’Olímpic La Garriga B, el Collsuspina i la UE Tona.  Durant els propers tres caps de setmana es disputarà la fase de grups, el 29 de maig es jugaran les semifinals i el dia 5 de juny, es jugarà la final. Hipotèticament si els dos quartes quedessin primers de grup, jugarien entre ells la final.

 

Al grup B hi participa el Santa Eugènia B, el Voltregà B, el Riudeperes i el Sant Quirze de Besora, campió del Grup 3 de Quarta Catalana i, al grup C, l’OAR Vic B, el Sant Miquel de Balenyà i el Santperenca.

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook