Gitanos UDT, la nova grada d'animació del club

 

Un grup de jugadors i aficionats del club estan promovent una nova grada d’animació oficial del club. El passat dilluns ho van proposar a la Junta Directiva del club, que va donar-hi el vist-i-plau amb la voluntat de seguir promovent l’animació al camp i que es segueixi fent club. 

 

El nom escollit és ''Gitanos UDT''. Els promotors han creat un grup de whatsapp que, a hores d'ara, ja el formen més de 100 persones. La primera iniciativa ha estat escollir el nom del grup. En primera instància es va obrir a tots els integrants que fessin propostes de noms, i se'n van presentar un total de 50. Tot seguit, es van seleccionar les 10 millors propostes, valorant que no tinguessin semblança amb altres clubs de futbol i es va fer una votació a través d'una enquesta entre els integrants del grup. Ara l'objectiu és fer pancartes, banderes i samarretes per poder omplir de color els partits i també crearan un perfil d'instagram que farà promoció i difusió a través de fotos i vídeos durant els partits i també en dies previs a partits. Això sí, lligat amb les xarxes socials del club.

 

El què ha demanat la junta directiva, és que l'objectiu de la grada d’animació sigui animar als equips del club i que es fomenti el respecte envers els altres actius del partit (rivals i àrbitres). Per això, des dels promotors es crearan normatives per participar-hi i se serà molt rigorós, en cas que algú se saltin la normativa (si s'escau, en cas de no complir-la, es farà fora la persona del grup d'animació).

 

Si us animeu i en voleu formar part us podeu posar en contacte amb en Martí Trilla (650 19 47 12) o en Genís Donadeu (629 42 58 57) i us informaran i i posaran dins del grup de whatsapp.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook