Roger Escarrabill serà l'entrenador de la UD Taradell la propera temporada

El rodenc Roger Escarrabill entrenarà el primer equip de la UD Taradell la temporada 2022-2023. Ho farà acompanyat per un altre rodenc, Jordi Vidrier. Ells dos seran els encarregats de gestionar l'equip taradellenc, que esperem que militi a la Segona Catalana i pugui certificar la permanència en aquest final de lliga.

 
Escarrabill i Vidrier agafaran el relleu de Gerard Pallàres i Joan Morcillo aquesta darrera temporada amb la voluntat de consolidar l'equip a la categoria. Aquests propers dies ja iniciaran les converses amb els jugadors de la plantilla per confirmar renovacions. També treballaran per reforçar l'equip amb diversos jugadors i, així, augmentar la competitivitat. L'àrea esportiva del club ja està treballant amb els propers tècnics per analitzar futurs fitxatges i necessitats de l'equip.
 
 
Roger Escarrabill havia entrenat anteriorment el CE Roda, l'equip del seu poble, durant quatre temporades en dues etapes diferents. Cal destacar que amb el conjunt rodenc va obtenir l'ascens a Segona Catalana la temporada 2017-2018. També va ser durant molts anys jugador del Roda i de molts equips de la comarca. Jordi Vidrier ha jugat sempre al primer equip del Roda, fins aquesta temporada que penja les botes. Vidrier també ha estat entrenant equips base a l'AEC Manlleu aquestes darreres temporades.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook