El Quarta Catalana jugarà la Copa Catalunya Amater

 

El Quarta Catalana C, en qualitat de campió del Grup 4t de Quarta Catalana la temporada 2021-2022, jugarà la Copa Catalunya Amateur 2022-2023 que començarà aquest finals de maig. La competició es desenvoluparà pel sistema d’eliminatòries a partit únic i en cas d’empat a la finalització del partit, es procedirà al llançament de penals, de conformitat amb la normativa vigent. 

 

En aquesta primera eliminatòria hi participaran els equips campions de la Quarta Catalana que hagin finalitzat la lliga i es jugarà durant el cap de setmana del 28 i 29 de maig. Tot apunta que el rival serà el Sant Quirze de Besora, el campió el Grup 3r, però l'equip podria entrar en un sorteig que se celebrarà el proper dilluns a la seu de la Federació Catalana.

 

En aquesta copa hi haurà un total de set eliminatòries i els conjunts s’incorporaran de forma progressiva quedant distribuïts de la següent manera:
  • Primera eliminatòria.
  • La segona eliminatòria es farà amb els equips guanyadors de la primera Eliminatòria.
  • La tercera eliminatòria a part dels equips guanyadors de la segona eliminatòria s'incorporaran els campions de grup de la Segona i Tercera Catalana, i dels grups de Quarta Catalana que finalitzin la competició més tard.
  • Vuitens de final.
  • Quarts de final
  • Semifinals
  • Final

Ja fa uns anys que la Federació va dividir la Copa Catalunya en l'Absoluta i l'Amateur. En la lluita pel títol absolut tindran presència els conjunts de Segona Divisió A, Primera RFEF, Segona RFEF, Tercera i els tres equips campions de la Primera Catalana 2021-2022.

 

L'equip taradellenc haurà de compaginar aquesta competició amb la Copa Osona. Aquest cap de setmana jugaran el tercer partit contra La Garriga B. En cas de victòria o empat, passaria a Semifinals que s'hauria de jugar el cap de setmana vinent però la Federació Catalana ja ha comunicat que si es donés el cas, la semifinal de Copa s'hauria de jugar entre setmana. El mateix passaria el cap de setmana següent si el Taradell passés ronda en les dues competicions. La Final de la Copa Osona es jugaria entre setmana i la Copa Catalunya es jugaria al cap de setmana.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook