Arnau Bayés es converteix en el primer fitxatge del Segona Catalana 2022-23

 
Roger Escarrabill i Jordi Vidrier, tècnics del Segona Catalana de la UD Taradell, ja han tancat el primer fitxatge de cara a la temporada 2022-23. Es tracta del tonenc Arnau Bayés, que arriba procedent de la UE Tona.
 
 
El jove jugador de 23 anys ajudarà l’equip taradellenc a la zona medul·lar, ja que es tracta d’un jugador que pot jugar d’interior o de pivot, i és molt polivalent. Bayés arriba a la UD Taradell després d’haver-se proclamat campió del grup 2 de Primera Catalana amb el Tona, i amb ganes de reivindicar-se. Es tracta d’un jugador que també sumarà en l’apartat físic i ajudarà a augmentar la competitivitat de l’equip, després d’assolir la permanència aquesta temporada.
 
 
Aquesta no serà l’única incorporació de l’equip. En les properes setmanes es podrien confirmar nous fitxatges. Pel que fa a l’apartat de baixes, hi ha confirmada la del migcampista Isra. Pel que fa a renovacions, en aquestes darreres setmanes els nous tècnics estan parlant amb els jugadors perquè coneguin la seva filosofia i plans. En principi, el gruix de la plantilla seguirà, tot i que es parlarà amb cadascun dels integrants.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook