Marc Collell se suma al projecte del Segona Catalana 2022-23

Marc Collell s'ha convertit en la segona incorporació per a l'equip de Segona Catalana de cara a la temporada 2022-23. Roger Escarrabill i Jordi Vidrier tanquen, així, el segon fitxatge per reforçar l'equip taradellenc, després d'Arnau Bayés.

 

Collell arriba procedent del Santa Eugènia de Berga de Tercera Catalana, on ha militat aquesta darrera temporada. Precisament, aquest cap de setmana va tancar la lliga marcant contra el Sant Feliu de Codines. El jove jugador, anteriorment, havia militat al Vic Riuprimer on va estar un any a Primera Catalana, però per qüestions d'estudis no podia entrenar i aquesta darrera temporada va fitxar pel Santa Eugènia. Es tracta d'un migcampista de contenció amb molt de compromís, desplegament físic i bon criteri amb la pilota als peus. Una incorporació que aportarà treball a la zona mitja de l'equip, en una categoria la Segona Catalana que és molt igualada i on els equips plantegen partits amb molta intensitat.

 

Aquesta no serà l'única incoporació de l'equip, ja que aquesta mateixa setmana hi ha la intenció de presentar algun reforç més. De moment, s'està parlant amb tots els jugadors de la plantilla i ja s'han anat confirmant renovacions. Genís, Jona, Tusell, Tisora, Pau, Sala, Vila, Erik, Ventura, Orriols i Pladevall Puidesens ja han pogut parlar amb els nous tècnics i han confirmat la seva renovació. La intenció és deixar tancada la plantilla abans de finals de juny.

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook