El taradellenc Aleix Pla es converteix en el tercer fitxatge del Segona Catalana

 
Un taradellenc torna a casa. Aleix Pla s'ha convertit en el tercer fitxatge que confirmen els tècnics Roger Escarrabill i Jordi Vidrier. El jove taradellenc de 22 anys arriba a la UD Taradell, club on va començar de ben petit,  procedent del Sant Julià de Vilatorta, que aquesta temporada militava a Segona Catalana i on va disputar un total de 23 partits com a titular.
 
Aleix Pla ajudarà a reforçar la línia defensiva de l'equip taradellenc. Es tracta d'un central molt corpulent i amb bona sortida de la pilota, que serà una de les alternatives a l'eix de la defensa. Aleix Pla anteriorment havia militat al Vic Riuprimer durant mitja temporada, després de les dues anteriors campanyes amb el Sant Julià on va acabar tornant. En categoria juvenil també va militar a l'Olot a Preferent i al Llagostera en divisió nacional.
 
Després d'Arnau Bayés i Marc Collell, dos migcampistes, Pla és el tercer reforç. Aquesta setmana es podrien confirmar algunes incorporacions i renovacions més, que acabaran de deixar definida la plantilla taradellenca per a la temporada 2022-23.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook