Marc Gorgals reforçarà la davantera de la UD Taradell

El davanter Marc Gorgals s’incorporarà a la disciplina de la UD Taradell per reforçar el Segona Catalana de cara a la temporada 2022-23. Arriba procedent del CF Torelló, amb qui ha aconseguit l’ascens a Primera Catalana aquesta temporada.

 

 

Gorgals ajudarà l’equip en tasques ofensives, ja que el conjunt taradellenc, fins ara, només disposava de dos jugadors eminentment davanters: Oriol Vila i Èrik Gonzàlez. El davanter torellonenc va marcar 4 gols aquesta darrera temporada, disputant 18 partits com a titular. Es tracta d’un jugador que pot moure’s com a davanter centre i també a les bandes, i que també destaca per la seva velocitat i intensitat.

 

 

Es tracta del cinquè fitxatge taradellenc després de les incorporacions d’Arnau Bayés, Marc Collell, Aleix Pla i Nil Fabregó. No serà l’última, ja que l’àrea esportiva i els tècnics Roger Escarrabrill i Jordi Vidrier tenen previst acabar de deixar configurada la plantilla la setmana vinent amb un parell d’incorporacions. Cal destacar també les darreres renovacions dels defenses Raul Garcia i Marc Bassas, que seguiran a l’equip.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook