El Segona Catalana completa la davantera amb el fitxatge d’Amine Rammou

El davanter Amine Rammou s’ha convertit en el setè fitxatge del Segona Catalana de la UD Taradell, amb la voluntat d’afrontar amb garanties la temporada 2022-2023. Amine arriba procedent del CF Torelló, equip amb el qual va contribuir a assolir l’ascens a Primera Catalana.

 

El davanter osonenc serà una alternativa a la davantera taradellenca i donarà moltes més alternatives als tècnics Roger Escarrabill i Jordi Vidrier, que comptaran amb quatre opcions clares en atac: Oriol Vila (màxim golejador del grup 6è de Segona Catalana la temporada anterior amb 22 gols), Èrik González (autor de 7 gols), Marc Gorgals (autor de 4 gols) i Amine. Precisament, la nova incorporació va marcar un total de 10 gols amb el conjunt torellonenc i va disputar 18 partits com a titular.

 

La seva incorporació, juntament amb la recent renovació del capità Marc Font, deixen pràcticament enllestida la plantilla taradellenca. Recordem que s’han fet sis incorporacions més: Arnau Bayés, Marc Collell, Aleix Pla, Nil Fabregó, Marc Gorgals i Èric Mateu. També s’ha renovat la base de la plantilla taradellenca i alguns d’altres s’incorporaran al Tercera Catalana amb la voluntat que disposin de més minuts i puguin tornar a entrar en la dinàmica del Segona Catalana.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook