El Segona Catalana començarà la lliga el 17 de setembre rebent el Puig-reig

La lliga 2022-2023 a Segona Catalana començarà el 17 de setembre. La UD Taradell, que està integrada en el grup A4, debutarà a la Roureda rebent el Puig-reig. L'equip de la comarca del Berguedà és un recent ascendit des de Tercera Catalana, però s'ha reforçat molt amb jugadors de superior categoria, i serà un rival complicat en el debut.

 

Cal recordar que aquest any la lliga tindrà un format diferent, ja que a Segona Catalana tots els grups comptaran amb 11 equips que disputaran una lligueta a doble volta. D'aquí en sortirà una classificació que determinarà la segona fase de la competició. Els tres primers formaran un subgrup d'ascens amb els tres primers del grup 4B per jugar-se poder pujar de categoria. La resta d'equips formaran 2 subgrups per jugar-se la permanència i el descens, i acumularan els punts que hagin obtingut a la primera fase.

 

El Taradell tindrà com a rivals els següents equips: Berga, Gironella, Joanenc, Sant Quirze del Vallès, Atlètic Júnior, Castellar del Vallès, Puig-reig, Voltregà, Gurb i Vic Riuprimer. El primer derbi osonenc arribarà a la jornada 3, quan el Taradell rebi el Voltregà (1 d'octubre). El següent serà a la jornada 8 també a la Roureda contra el Vic Riuprimer (5 de novembre). I el tercer a la jornada 11 a Gurb (26 de novembre). Les segones voltes seran el 7 de gener al camp del Voltregà, l'11 de febrer al camp del Vic Riuprimer, i l'11 de març a la Roureda contra el Gurb.

 

Cal destacar que l'equip taradellenc iniciarà els entrenaments de pretemporada el proper 17 d'agost i té previst disputar cinc amistosos abans de l'inici de lliga. El 20 d'agost al camp del Sant Julià, el 28 d'agost contra el Tona B a la Roureda, el 3 de setembre al camp de l'Abadessenc, el 7 de setembre a la Roureda contra el Manlleu, i el 10 de setembre a la Roureda contra el Folgueroles. La plantilla ja fa dies que està tancada amb un total de 20 integrants.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook