El Segona Catalana enceta la pretemporada durant la qual disputarà cinc amistosos

El Segona Catalana de la UD Taradell va iniciar la pretemporada aquest dimecres amb la primera sessió d'entrenament al camp municipal de la Roureda. El tècnic Roger Escarrabill es va estrenar amb les primeres indicacions a la plantilla. Jordi Vidrier no hi va poder ser, ja que ha estat pare fa pocs dies, i Oriol Viñas s'encarregarà de preparar els entrenaments aquests primers dies.

 

Tot i algunes absències, el gruix de la plantilla ja es va exercitar de cara a preparar el debut a la lliga el 17 de setembre contra el Puig-reig. El Segona Catalana disputarà un total de cinc partits amistosos durant aquest mes de preparació. El primer ja serà aquest dissabte a Sant Julià de Vilatorta. Els amistosos són els següents:

 

- Sant Julià de Vilatorta - UD Taradell (20 d'agost - 18:30h)

- UD Taradell - Juventus Academy (Trofeu de Festa Major 28 d'agost - 18:00h)

- Abadessenc - UD Taradell (3 de setembre - 16:30h)

- UD Taradell - AEC Manlleu (7 de setembre - 20:00h)

- UD Taradell - Folgueroles (10 de setembre - 18:30h)

 

Al primer entrenament de pretemporada ja hi van participar algunes de les noves incorporacions. El defensa Aleix Pla, els migcampistes Arnau Bayés i Nil Fabregó, i els davanters Marc Gorgals i Amine. No hi van poder ser Èric Mateu i Marc Collell. Durant aquestes primeres setmanes, també alguns jugadors del Tercera i Quarta Catalana i alguns juvenils ajudaran l'equip i aniran combinant entrenaments amb el primer equip.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook