Canvi a la banqueta del Segona Catalana per buscar la reacció

Roger Escarrabill i Jordi Vidrier ja no són els tècnics del Segona Catalana de la UD Taradell. La coordinació esportiva del club i els dos entrenadors van decidir tancar aquesta etapa al capdavant del primer equip taradellenc. Aquest dilluns els dos tècnics es va acomiadar de la plantilla, desitjant-los sort en el que resta de temporada i agraint-los el compromís, malgrat que els resultats no han acompanyat a l’equip. La Junta directiva de la UD Taradell agraeix l'esforç, treball, dedicació i compromís que han mostrat en tot moment.
 
 
El nou tècnic és Gabi Barrera, que ja aquest dimarts al vespre ha dirigit el primer entrenament i ha agafat les regnes de l’equip. Actualment vivint a Vic, el nou entrenador coneix part de la plantilla, ja que a molts d’ells els havia dirigit quan fa uns anys va portar el juvenil del Vic Riuprimer on va estar-hi vinculat diversos anys. Posteriorment, a nivell amateur va ser entrenador del Calaf de Segona Catalana.
 
 
L’equip buscarà canviar la dinàmica de resultats, ja que després de 12 partits només ha sumat 6 punts. Aquest dissabte buscarà els tres punts al camp del Voltregà a partir de les 4 de la tarda.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook