Reglament intern del Torneig

1.     El Torneig començarà el dia 25 de juny i tindrà una durada de cinc setmanes coincidint amb les finals el dissabte 28 de juliol. El torneig es dividirà amb quatre setmanes de fase de classificació i fase de lliguetes i una setmana amb fase d’eliminatòries i finals. Es farà l’habitual fase eliminatòria per arribar a la final i una altre dels equips que no passin a les fases finals, anomenada ‘’Fase de consolació’’ amb la seva final particular que es jugarà durant divendres 27 de juliol.

2.    Durant les inscripcions, l’organització demanarà a tots els equips inscrits si hi ha algun dia de competició que no té disponibilitat de jugadors. Un cop l’organització faci els calendaris valorarà cada cas i mirarà de tindre-ho en compte a la mesura que sigui possible. Si és una setmana sencera, es possible que s’hagi de disputar un partit. Un cop començat el campionat, l’organització no acceptarà cap canvi de partit.

3.    En cas que l’organització tingués de suspendre o moure els horaris per causes meteorològiques, sempre s’informarà els equips. Els horaris no es podran canviar, exceptuant que hi hagi un fet explícit i que sigui degudament justificat i presentat a l’organització expressant el motiu perquè la junta del torneig pugui valorar i prendre la decisió corresponent. Els partits que s’ajornin, es jugaran dissabte 21 de juliol a partir de les 9 del matí.

4.    L’Organització fixa com a termini, en data divendres, 29 de juny de 2018 per inscriure tots els jugadors i portar els requisits corresponents per tal que cobreixi l’assegurança mèdica.  Els equips no podran fer cap fitxatge més durant la competició ni en cas de lesió, malaltia, etc. Per tant recomanem els equips fixar plantilles àmplies per cobrir les possibles baixes.

5.    En cas que un jugador/a es lesioni en un partit de la competició i necessiti assistència mèdica, haurà de comunicar-ho sempre a l’organització que el dirigirà a la clínica corresponent i amb els passos corresponent (full d’accident). Depèn de la lesió, prèviament es valorarà pel fisioterapeuta del torneig. Tot jugador que no comuniqui a l’organització del torneig i no es visiti a la clínica indicada sense el full d’accident, l’assegurança i l’organització no es faran responsable de la cobertura de la visita.

6.     El jugador que no tingui tots els requisits lliurats a l’organització no podrà jugar partits fins que ho entregui.  Abans de cada partit, es farà un control de jugadors. Cada equip tindrà una fitxes a taula de control i abans de cada partit es passarà una revisió conjuntament amb els entrenadors i delegats de cada equip per validar els jugadors que participen en el partit.

7.     A la zona de banquetes i taules, només hi podrà haver els jugadors de l’equip participant, un entrenador i un delegat. En cas de que no sigui així, els àrbitres tindran la potestat de parar el partit o no començar-lo fins que la situació es resolgui. Els entrenadors i delegats, seran els responsables que no hi hagi ningú més a les banquetes que tant sols els jugadors.

8.     L’organització entregarà abans d’iniciar cada partit dos tiquets d’aigua. Aquestes s’hauran de recollir a la carpa d’informació.

9.     Els equips tindran el dret d’impugnar el partit. La reclamació s’haurà de fer per escrit  des del final del partit fins a les 14h de l’endemà al següent correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .  Aquesta reclamació sempre haurà de ser entregada des del correu del responsable de l’equip, el nom de l’equip i exposant els fets. Seguidament serà avaluada per la junta disciplinària.

10.  El torneig tindrà una junta disciplinària per tal d’avaluar les incidències  i si s’escau posar sancions pels fets que es puguin produir. La sanció es publicarà al taulell d’anuncis de la carpa d’informació i a l’espai web. La sanció serà comunicada a través del correu electrònic que s’ha indicat al full d’inscripció. La comissió estarà formada per diferents òrgans de la comissió torneig.

11.  La comissió disciplinària sancionarà en funció del grau d’infracció protagonitzat pel membre de l’equip.

12.  La comissió disciplinària tindrà el dret d’expulsar qualsevol jugador o membre d’equip del torneig que mostri una conducta violenta a qualsevol persona implicada en el torneig (rivals, àrbitres o organització).

13.  A cada equip se li assignarà un vestidor per poder-se canviar. Si hi ha alguna anomalia als vestidors, la comissió disciplinària es reunirà amb els responsables dels equips que utilitzin els vestidors i decidirà, segons la valoració feta.

14.  Cada equip tindrà una zona d’escalfament habilitada, on SI es podrà jugar amb pilota. Els equips hauran d’estar a la zona d’escalfament mínim 15 minuts abans de l’hora marcada pel partit. En aquest període, els responsables d’organització passaran revisió i 5 minuts abans es preparant per sortir el camp i iniciar el partit. Al camp no s’hi podrà escalfar per motius d’horaris.

15.  El quadrant del calendari sobre local i visitant no tindrà cap mena d’efecte a l’hora de decidir. Si alguns equips coincideixen amb equipatge, l’àrbitre es veurà obligatòriament a sortejar els pitralls.

 

L’organització i la comissió disciplinaria sempre actuaran respectant la normativa de joc i la normativa interna prenent la decisió que cregui corresponent.

 

Durant el dies de torneig, tots els equips, per qualsevol consulta, ho podran fer per dues vies:

1.    Carpa d’Informació.La persona que es trobi al punt d’informació, es posarà amb contacte amb la direcció del torneig.

2.    A través del correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

 

Normativa de joc 2018

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook